ASVD - ODIK

BARNEVELD - Het zijn barre tijden voor ODIK. Keer op keer moeten de rood-witten harde klappen incasseren. Ditmaal ging het vlaggenschip uit Barneveld ten onder tegen ASVD in Dronten met 19-11.
 “Het was gewoon niet goed”, laat coach Jan-Willem van Nieuwenhuijsen weten. “Het schotpercentage was veel te laag.” De spelers van ODIK kregen inderdaad genoeg kansen, maar de afronding was ondermaats. ASVD wist echter wel de korf te vinden. Binnen de kortste keren stond Barneveld 4-0 achter.
In de rust, bij een achterstand van 10-3, sprak de coach zijn spelers toe. Dit bleek enig effect te hebben: er werd een tandje bijgeschakeld. Helaas was het kwaad al geschied en bleek ODIK niet genoeg in haar mars te hebben om het gat te dichtten.
De volgende wedstrijd tegen Hoogkerk zal bepalen of er een degradatiewedstrijd gespeeld moet gaan worden. “Een belangrijke wedstrijd, waarbij de steun van supporters van doorslaggevende betekenis kan zijn”, aldus de coach.