Oost-Arnhem verslaat ODIK in slotfase

Oost-Arnhem 16
ODIK 14

[BARNEVELD] Ook dit veldseizoen breken er spannende tijden aan voor ODIK. De Barnevelders speelden afgelopen zaterdag tegen Oost-Arnhem een prima eerste zestig minuten. De laatste tien minuten deden hen echter de das om.
Met een eindstand van 16-14 stond ODIK met lege handen. ,,We konden lang bijblijven. Over de hele wedstrijd hadden we een puntje verdiend, we konden er even aan ruiken. Maar helaas", aldus coach Jan-Willem van Nieuwenhuijsen. Lange tijd ging de wedstrijd gelijk op. Er werd zelfs een gelijke stand van 13-13 bereikt. ,,Om langere aanvalstijd te krijgen, zijn wij iets meer achter gaan verdedigen. Dit lukte best goed, helaas bleek de wind een storende factor. We hebben er een klein katertje aan overgehouden, aangezien er meer in zat. Maar we hebben het goed gedaan."

Doelpuntenmakers: Gilbert Punt 4x; Rutger Sloothaak 3x; Willianne Davelaar 2x; Yasha van Kattenbroek 2x; Daniëlle Jansen 1x; Joska van de Kieft 1x en Benjamin Vos 1x.

Bron: Barneveldse Krant