ODIK 4 gaat nat tegen Revival 2

"'t Was niet best...", aldus de bondige reactie van Remco Palm na afloop van de met 6 - 10 verloren wedstrijd tegen Revival 2. En dat was eigenlijk nogal eufemistisch uitgedrukt. Alles van vandaag namelijk ver ondermaats.  Het spel, de inzet, het weer, de publieke belangstelling, de uitslag.

Het eerste kwartiertje ging nog wel.
Onder een asgrauwe hemel, waar een constante stroom nevel-regen uit viel, speelde ODIK 4 zich naar een 3-1 voorsprong.
Er leek geen vuiltje aan de lucht, want de tegenstand van de ploeg uit Terschuur was niet om over naar huis te schrijven.
Maar langzamerhand werden de rollen omgedraaid.

Revival kwam op 3 - 3 en nam daarna het heft stevig in handen.
ODIK kwam niet veel verder dan een paar handjes vol afstandschoten die, mede als gevolg van het herfstweer, de benodigde zuiverheid misten.
Revival was een stuk feller en creëerde een gevarieerder arsenaal aan doelpogingen. Een schamele 6 -10 was het voorspelbare gevolg.

Als gevolg van de beroerde weersomstandigheden en het weinig boeiende duel zijn ook de de wedstrijdfoto's niet echt verheffend.
Nou ja, het leverde in ieder geval weer eens een plaatje voor de categorie "Goed Geschoten" op.
Wat er verder tussen de regeldruppels door is vastgelegd kan je zien in het album ODIK 4 .