Wedstrijdverslag Tempo - ODIK

[BARNEVELD] ODIK heeft zichzelf nog niet hervonden. Zaterdag kreeg de Barneveldse korfbalploeg rake klappen van Tempo. Het werd 25-17.
 De wedstrijd begon niet zo dramatisch als het eindresultaat doet vermoeden. Van weerszijden vlogen de ballen door de mand en zodoende werd al snel een gelijke stand van 5-5 bereikt. Vanaf dat moment kwam Tempo overduidelijk beter in het spel. De rebounds die ODIK niet had, pakte de tegenstander uit Alphen aan de Rijn telkens wel. Korte aanvallen voor de rood-witten waren het gevolg, evenals een steeds groter wordend gat.  ODIK begon vol goede moed aan het tweede bedrijf, maar al snel werd duidelijk dat Tempo deze middag aan het langste eind zou gaan trekken.Met drie wissels probeerde de coach van ODIK het tij nog te keren, maar het mocht niet baten. De koppies gingen hangen en bij de spelers van ODIK was geen sprankje hoop meer te bekennen. De allerlaatste kans om een plek in de overgangsklasse te behouden is komende zaterdag. ODIK speelt dan tegen Excelsior.