ODIK C2 sluit zaalcompetitie knap af

Het ging goed beschouwd natuurlijk nergens meer over, want de C2 had zich al veilig gespeeld en een hoge klassering zat er niet meer in. Toch zat er behoorlijke spanning op de afsluitende wedstrijd tegen Sparta. Want als een gapend gat van 12 doelpunten met concurrent Meeuwen gedicht kon worden, zou ODIK de Puttenaren op de ranglijst voorbij streven.

En Meeuwen moest het opnemen tegen kampioen Hellas, dus wie weet...

In ieder geval was goed te zien dat de groep van coach Lydia en de trainers Cor en Rob in de afgelopen maanden behoorlijke vorderingen heeft gemaakt. De aanvalsopbouw ziet er verzorgd uit, verdedigend is het wat meer solide geworden en er wordt veel slimmer gespeeld doordat het spelinzicht behoorlijk is toegenomen.
Ook zijn ze voor de scores niet meer zo afhankelijk van enkele spelers maar laten nu ook de anderen zich veel meer gelden.

Bij de rust stond er een 6-2 tussenstand op het bord. De doelstelling was een verschil van 6 doelpunten, dus dat zat er nog best in.

En het had ook gekund als er niet zo onwijs veel pech was geweest met het afronden van opgelegde kansen.
Vooral de strafworpen, doorgaans toch wel een zekerheidje voor een treffer, wilden er niet in. Maar liefst 4 van die dotten van kansen gingen, waarschijnlijk door de spanning, de mist in.

Met de uiteindelijke 11-6 overwinning werd de doelstelling voor vandaag dus net niet gehaald.
Naderhand bleek Meeuwen ook nog eens met slechts 4 doelpunten verschil van Hellas te hebben verloren, waardoor ODIK en Meeuwen samen met 11 punten uit 12 westrijden op de 4e plek zijn geëindigd.

Al met al mag de C2 best trots zijn op het behaalde resultaat en vooral zeer tevreden zijn met de groei die ze hebben doorgemaakt.
In de komende veldcompetitie gaat we voor een hoge eindclassering!

Foto's van de wedstrijd tegen Sparta zijn hier te bekijken.