Sporting Trigon – ODIK (25-16)

ODIK kwam afgelopen zaterdag in een uitwedstrijd tegen Sporting Trigon niet goed uit de verf. Het gehele seizoen van ODIK kenmerkt zich overigens met zeer wisselvallige performances. Zo werden  topploegen Tjoba en Nieuwerkerk door een sterk ODIK getackeld, maar vertoonden de rood-witten ook wedstrijden waar aan deze overtuigingskracht geheel voorbij werd gegaan. Zo ook afgelopen zaterdag, waar een teleurstellende nederlaag van 25-16 werd geleden in Leiden.
“Verdedigend ging het nog wel in de eerste helft”, vertelde coach en trainer Jan-Willem van Nieuwenhuijsen. “Met een ruststand van 11-10 had iedereen het besef dat er 20% bij moest qua inzet en sterkte.” Vijf minuten na aanvang van de tweede helft, had Sporting Trigon echter al weer een gat van zes punten geslagen. Bij de Barnevelders zonk de moed in de schoenen en vanaf dat moment was het eigenlijk zo goed als gedaan. Volgende week speelt ODIK tegen de Meervogels, waarbij een overwinning noodzakelijk is om degradatie te voorkomen.

Doelpuntenmakers ODIK: Luuk van de Kuilen 6x; Gilbert Punt 3x; Rutger Sloothaak 3x; Benjamin Vos 2x; Willianne Davelaar 1x; en Malou Knibbe 1x.

Bron: Barneveldse Krant