ODIK E4 boekt belangrijke winst

Voor ODIK E4 stond er op 17 januari een belangrijke streekderby op het programma. Plaatsgenoot Spirit E4 was de tegenstander. De winnaar van deze pot zou aanspraak mogen maken op de (voorlopige) 3e plek in de poule, want beide ploegen hebben tot nu toe 8 punten verzameld.
Spirit staat er wel iets beter voor, want zij hadden daar 6 wedstrijden voor nodig, terwijl ODIK er al 8 had gespeeld. Dus moest alles uit de kast worden gehaald om de Voorthuizenaren te bedwingen.

In de eerste helft deden de ploegen niets voor elkaar onder. Ook het scoreverloop was aardig in evenwicht.
De vele ouders en andere toeschouwers langs de lijn kregen een spannende wedstrijd voorgeschoteld, die in de tweede helft een steeds sterker wordend ODIK liet zien.
Vooral de schoten van een meter of 4 afstand waren doeltreffend. ODIK liep steeds verder uit en Spirit kon niet meer volgen.

Scheidsrechter Rachel Evers floot bij de stand 7-3 voor de laatste keer.
Een klinkende overwinning dus, waardoor ODIK E4 nu na Reehorst en De Meeuwen op een keurige 3e plek staat.

Foto's van de wedstrijd zijn hier te zien.
Heb je vragen of opmerkingen over de foto's, stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.