De Meervogels - ODIK

BARNEVELD - Het vlaggenschip van ODIK onder leiding van Jan-Willem van Nieuwenhuijsen reisde zaterdag af naar Zoetermeer in de hoop twee punten mee te nemen naar Barneveld. Helaas kwam ODIK bedrogen uit: een nederlaag van 27-24 moest worden geïncasseerd.

  ,,We hebben het wéér in de slotfase weggegeven", vertelde een balende coach. ,,Hoewel we steeds met één tot drie doelpunten voor stonden, konden we niet echt een groot gat slaan." De Barnevelders moesten er hard voor werken. ,,We maakten iets meer fouten, verdedigend kregen we te veel stomme goals tegen. Zo wist De Meervogels dichterbij te komen en gingen ze erop en erover." De Barnevelders scoorde als een collectief in de eerste wedstrijd tegen het sterke Nieuwerkerk. Dat dit cruciaal is in de overgangsklasse, bleek uit de wedstrijd van afgelopen zaterdag. ,,Iedereen moet mee scoren. We kregen ook kansen, alleen was de afronding niet goed", analyseerde van Nieuwenhuijsen.  Volgende week zijn er weer nieuwe kansen voor ODIK tegen Tempo uit Alphen aan den Rijn. Er zal gestreden worden om cruciale punten in de thuishaven van ODIK. ,,Gelukkig weer een thuiswedstrijd, we kunnen de steun van de supporters hard gebruiken." 
 
Doelpuntenmakers ODIK: Rutger Sloothaak 8x; Gilbert Punt 7x; Luuk van de Kuilen 4x; Willianne Davelaar 3x; Benjamin Vos 1x; en Yasha van Kattenbroek 1x. 

Bron: Barmeveldse Krant

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen