ODIK C3 in beeld

ODIK C3 begon op 6 december sterk aan de wedstrijd tegen Nova. Al bij een van de eerste aanvalsacties werd uit een doorloopbal fraai gescoord.
Maar "eerste gewin is katten gespin", zo luidt een oud-Hollands gezegde.
En dat was ook hier van toepassing, want Nova kwam goed terug en scoorde de gelijkmaker met een schot van grote afstand.
Beide ploegen hielden het verdedigend verder goed gesloten, waardoor de ruststand 1-1 was.

In de tweede helft was het Nova dat door een schot op voorsprong kwam. Het ODIK-damesteam werkte wel heel hard en Rachel en Christianne moedigde hun ploegje uit alle macht aan, maar het was opnieuw Nova dat de mand vond.
De mogelijkheid om weer aan te sluiten met een toegekende strafworp ging helaas de mist in.
In tegendeel, Nova gooide de wedstrijd in het slot door de 1-4 aan te tekenen.

ODIK blijft daarmee nog puntloos in de 4e klasse F maar we blijven optimistisch; volgende keer beter!!

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.