ODIK B2 pakt punten

ODIK B2 speelt dit zaalseizoen in de 3e klasse B. Een lastige poule, met moeilijke tegenstanders waar teams als Wesstar, Regio en Rheko de dienst uit maken. Met B1-teams, dat dan weer wel.
Op 29 november lagen er kansen voor de jongens en meiden van Malou en Willianne.
Wageningen B3 kwam op visite en zij staan nog puntloos onderaan.

Onze B2 heeft na twee gelijke spelen en een verloren wedstrijd nog maar 2 punten gesprokkeld, dus de opdracht was kort en simpel: Winnen!

In een hoog tempo spelend probeerde de ODIK-aanvallers de Wageningers af te schudden.
Een eerste voorsprong werd door Wageningen snel weer ongedaan gemaakt. Maar het tweede aanvalsvak slaagde er in om een 3-1 gaatje te slaan. Die twee punten verschil stond ook bij de rust nog op het bord; 4-2

Kort na het begin van de tweede helft produdeerde Wageningen de aansluitingstreffer en na balverlies in de ODIK-verdediging werd door de wit-blauwen zelfs de gelijkmaker (4-4) gemaakt.
Kennelijk was dat even nodig, want ODIK werd wakker geschud.

Onder toeziend oog van pa en ma Hartkamp schoot Edgar zijn ploeg naar 5-4 en kort daarna maakte hij de 6-4 uit een fraaie doorloopbal.

Daarmee was de weerstand van Wageningen gebroken en ODIK kon via een strafworp van Niels en twee puntgave treffers van Stefan uitlopen naar een verdiende 9-4 eindstand.

Als ODIK B2 ook in het vervolg van de competitie zo verzorgd blijft spelen als vandaag en nog wat punten pikt tegen gelijkwaardige tegenstanders als SKF en Oost Arnhem, dan zit een plek in de middenmoot er zeker in.

Foto's van de wedstrijd zijn hier te zien.