ODIK C1 regeert ook in de zaal

ODIK C1 is bezig om zijn succes-reeks van de veldcompetitie door te zetten in de zaal. Vorige week rolde het De Corvers C1 op met 11-3 en op 22 november stond RDZ op het menu.

Ook zonder sterspeelster Jantine had ODIK weinig moeite met de ploeg uit Zeist. Té weinig moeite misschien, want na een aantrekkelijke eerste helft die met een ruime voorsprong werd afgesloten, was de tweede helft nauwelijks nog om aan te gluren.

RDZ kon niet meer en ODIK hoefde niet meer.
Gescoord werd er amper nog en de wedstrijd ging uit als de spreekwoordelijke nachtkaars. Met een 7-2 overwinning, dat dan weer wel.

Het ziet er niet naar uit dat onze C1 nog serieuze tegenstand gaat krijgen in deze 3e klasse.
Gelet op de kwaliteiten van de ploeg van Richard en Benamin is de C1 eigenlijk te laag ingedeeld, zeker als je weet dat ODIK C2 in diezelfde 3e klasse opereert, waar ze zich redelijk staande kunnen houden.
Daarom is het doel van de C1 kort en duidelijk: opnieuw de titel binnen halen.
Gokje? Dat gaat zeker lukken!

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.