ODIK 2 en Unitas 4 houden elkaar in evenwicht

Op 15 november moest ODIK 2 het opnemen tegen Unitas 4. Beide ploegen hadden hun eerste wedstrijd in deze 2e klasse F gewonnen, maar ODIK heeft een beter doelsaldo (+7) dan Unitas (+4).
Het beloofde dus een spannend duel te worden en dat werd het ook.
In de eerste helft domineerde de ploeg van coach Marcel Heijnen zonder veel tot scoren te komen. Ook Unitas had moeite om de mand te vinden, hetgeen resulteerde in een bescheiden 6-5 ruststand.

De tweede helft gaf een soortgelijk beeld te zien; ODIK was iets sterker dan de ploeg uit Harderwijk, maar de scherpte ontbrak aan beide zijden.

Met nog 8 minuten te spelen leek ODIK de wedstrijd alsnog uit handen te geven. Unitas nam met 8-9 een minimale voorsprong.
Maar nog geen minuut later kwam ODIK weer op gelijke hoogte.
Wat beide ploegen ook probeerden, doelpunten vielen er niet meer, waardoor de wedstrijd in een magerre 9-9 remise eindigde.

De wedstrijdbeelden zijn hier te zien.