ODIK D1 knalt uit de startblokken

De zaalcompetitie is nog maar net begonnen, maar ODIK D1 staat nu al als een huis. Het team van Joska en Jochem beschikt over een behoorlijke dosis scorend vermogen, heeft verdedigend de boel goed op orde en ook het samenspel is prima verzorgd.
Pech dus voor tegenstander DWS D1, dat eigenlijk alleen maar kon toekijken hoe ODIK de wedstrijd naar zijn hand zette.
Pas bij de stand 5-0 kon de ploeg uit Kootwijkerbroek iets terug doen.
Daarmee was de eer in ieder geval gered.

Scheidsrechter Marten Jansen, die zich te pletter had gehaast maar toch nog 10 minuten te laat in de zaal was, floot bij de stand 6-1 voor de rust.

De tweede helft was niet meer dan een formaliteit.
De draad van de eerste helft werd moeiteloos opgepakt en de score werd uitgebouwd tot de dubbele cijfers.
Bij 11-3 was het gedaan.

Het ziet er naar uit dat Mia D1 voor ODIK de te kloppen ploeg wordt in deze 1e klasse G, maar ook Spirit kan het de ploeg van "de 2 J's" waarschijnlijk nog knap lastig maken.
We gaan het zien!!

Foto's van de wedstrijd tegen DWS zijn hier te zien.