ODIK C2 redt het niet tegen Mia C2

ODIK C2 is, evenals in de najaars veldcompetitie, ook in de zaalcompetitie ingedeeld in de 3e klasse. En als je dan weet dat ook onze C1 in die 3e klasse speelt, kan je wel nagaan dat het knap moeilijk zal gaan worden.
Omdat trainer-coach Lydia door de weeks niet op tijd in de zaal kan zijn, wordt de dinsdagtraining door Cor gedaan en de donderdagtraining door Rob. Gedrieën hopen ze de C2 een niveautje hoger te krijgen.

Met de geblesseerde Jeffrey op de bank stonden ze op 8 november tegen Mia C2 in het veld.
Al snel bleek dat de Amersfoortse ploeg nog een maatje te groot is voor ODIK C2.
Na het openingsdoelpunt van Mia wist Rhodé met een doorloopbal de stand nog wel gelijk te trekken, maar daarna sloeg Mia resoluut een gat van 4 doelunten, met een pijnlijke 1-5 ruststand als gevolg.

Het pleit voor de ploeg dat ze in de 2e helft de koppies niet lieten hangen, maar bleven knokken voor een beter resultaat.
Dat lukte ook, want na een mooie diepe pass van Gianne wist Anke een doorloopbal te verzilveren.

Na de vakwissel was het weer de beurt aan Mia om orde op zaken te stellen. Zij tilden de stand naar 2-7.
Maar niet voor lang, want Sanne en Gianne brachten beiden met een doorloopbal weer hoop in de Barneveldse gelederen; 4-7.
Mia maakte met de slottreffer abrupt een eind aan de opmars van onze rood-witten.

Maar toch, de 4-8 eindstand betekende dat de tweede helft in een 3-3 gelijkspel was geëindigd. Tja, je moet het steeds van de positieve kant benaderen, toch?!
Van de warming-up en de beginfase van de wedstrijd is een klein filmpje gemaakt.
Een aantal foto's van de wedstrijd is hier te zien.