ODIK E3 grijpt net naast de winst

Het is weer zover; de zaalcompetitie is van start gegaan! Als een van de eersten mochten de E3 pupillen op 8 november 's morgens om 09.00 uur aan de bak tegen Antilopen E2.
Het leek een eenvoudige opdracht om de punten in eigen huis te houden. De ploeg van Daniëlle liep soepeltjes weg naar 3-0.
Antilopen wist er ook een in te prikken, maar ODIK had het antwoord al weer snel klaar; 4-1.

Kort voor de rust wisten de Leusdenaren iets dichterbij te komen, waardoor de ruststand op 4-2 uit kwam.

Wat er in de rust gebeurde is een raadsel.
Er kan niet iets raars in de thee hebben gezeten, want die wordt in de Veluwehal niet geschonken.
Wind tegen of een glad veld ook al niet, maar toch verliep de 2e helft alles behalve naar wens.

Antilopen kwam beter in de wedstrijd en ODIK begon te haperen. Dat zorgde er voor dat Antilopen halverwege de 2e helft naast ODIK kwam; 4-4.
Het team van Daniëlle leek zich wat te herstellen en pakte een 5-4 voorsprong.
Maar opnieuw kwam Antilopen terug en scoorde de gelijkmaker.

Op het laatst van de wedstrijd ging het mis. Het rood-zwarte team uit Leusden schoot de 5-6 er in en wat ODIK ook probeerde, de bal wilde er gewoon niet meer in.
Jammer, maar ODIK E3 liet wel zien al veel te hebben geleerd, dus de komende wedstrijden zullen er zeker punten gesprokkeld gaan worden!

Foto's van de wedstrijd zijn hier te zien.