ODIK B3 - Eemvogels B2

Het is bijzonder spannend in de staart van de 5e klasse F! ODIK B3 moet met Eemvogels en Mia uitmaken wie 5e, 6e en 7e wordt in deze poule. Alleen al daarom was het treffen tussen ODIK B3 en Eemvogels B2, op zaterdag 18 oktober, van betekenis.
De winnaar van dit duel zou de 5e plek mogen opeisen.

Door afwezigheid van de trainers Yasha en Marco werd Henry de Bruin ingevlogen als coach.
ODIK startte goed en kwam op een 3-1 voorsprong. Maar langzamerhand werd de grip op de tegenstander verloren en Eemvogels knokte zich terug naar een 3-3 ruststand.

De opening van de 2e helft was voor de ploeg uit Soest.
Uit een strafworp werd de 3-4 aangetekend. ODIK kwam met een afstandschot op gelijke hoogte, maar kort daarna kende scheidsrechter Marten Jansen opnieuw een strafworp toe aan Eemvogels. Die buitenkans werd benut.

Toen later in de wedstrijd uit een schot ook nog de 4-6 werd gemaakt, leek het over en uit. Maar ODIK vocht zich terug en wist met een schot van Daan de aansluiting weer te vinden.
De resterende 4 minuten waren echter niet toereikend om de tegenstander in het halen, waardoor een 5-6 eindstand op het bord kwam te staan.
ODIK moet het daardoor doen met een 6e plek.

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.