ODIK D1 ongeslagen kampioen

Zaterdag 11 oktober was om 11.00 uur was het opeens druk bij MIA D3-ODIK D1. Langs de lijnen stond een groot publiek klaar om de wedstrijd te zien. Het merendeel van deze toeschouwers was voor ODIK. Dit was echter geen toeval, want ODIK D1 kon vandaag, ongeslagen, kampioen worden!
 Met een team waarin iedereen dit veldseizoen al gescoord heeft, begon ODIK fel aan de wedstrijd. Dit resulteerde in een snelle voorsprong van vier doelpunten na twaalf en een halve minuut. De aanvallen van MIA waren kort, omdat ODIK gretig op de bal was. Het tweede deel van de eerste helft verliep iets moeizamer. De jonge ODIKKERS verslapte wat qua verdediging en ook aanvallend waren ze zoekende. Toch wisten ze nog twee keer te scoren, zodat ze met een ruime voorsprong van 0-6 de rust in gingen.

In de rust was er slechts één puntje wat veel en veel beter moest. Het juichen! De D1 had al zes keer gescoord, maar alleen aan de vrouwelijke helft van het coach-duo was te zien dat er een doelpunt was gevallen.  Dit moest de tweede helft echt beter!

Ook de tweede helft wist ODIK makkelijk te scoren. Ze liepen langzaam uit en leken MIA op de nul te houden. Gelukkig voor MIA en helaas voor ODIK maakte MIA hun eerste en enige goal. De eindstand was dan ook overtuigend: 1-12 voor de jonge talenten van ODIK. Het meegereisde publiek was dan ook niet voor niets gekomen.

Bij MIA kreeg de D1 het eerste kampioensapplaus, heuse kampioenskoeken en een presentje van de ouders.  Bij ODIK vierden we ons kampioensfeestje verder met een lekkere ODIKschaal en wat te drinken. Tijdens de wedstrijd van ODIK 1, in de rust, werden deze toppers officieel door voorzitter Melis de Vries gehuldigd tot kampioen van de tweede klasse!