ODIK D2 klopt Meeuwen D4

Onze D2 doet het goed in de herfst-competitie. Van de 6 wedstrijden gingen er 2 verloren, één maal werd gelijk gespeeld en drie keer werd de volle winst behaald.
Het eindresultaat mag er zijn; een keurige 2e plek in de 3e klasse G.

In de laatste wedstrijd van dit seizoen, tegen Meeuwen D4, wilde de ploeg van Manon Veen en Janneke de Vries het doelsaldo van -4 een beetje oppoetsen.

Het was maar goed dat scheidsrechter Maarten Ike niet kleurenblind is, want er stond een rijk geschakeerd spelers-palet op het veld:
ODIK in het rood-wit, met meisjes die als jongen speelden in een geel hesje, Meeuwen in het wit, met meisjes die als jongen speelden in het zwart.
Houd ze maar eens uit elkaar!

Ook bij de D ploegen is het spelen in één vak met 2 palen (4korfbal) een succes te noemen. Vorig seizoen stond er regelmatig een vak met 8 spelers minuten lang niks te doen, terwijl de bal in het andere vak was.
Nu zijn de 2 x 4 spelers de volle speeltijd lekker bezig, afwisselend aan het aanvallen en verdedigen. Wel een beetje vermoeiend, maar het geeft veel meer spelplezier.

ODIK gaf de tegenstanders uit Putten geen kans. De bal was voornamelijk rond de mand van Meeuwen te vinden en die werd tot 4 maal toe doorboord. ODIK stond geen enkele tegentreffer toe, waardoor de eindstand 4-0 werd.
En dat betekent dus dat het doelsaldo precies op 0 uitkwam!

Het was een leuke wedstrijd, waarvan de foto's hier zijn te zien.