ODIK C4 komt net te kort tegen Meeuwen

De trainers Marten Jansen en Maarten Ike beschikken dit seizoen over een tiental enthousiaste meiden die samen de C4 vormen. Ze komen uit in de 5e klasse F, waarin ze het knap lastig hebben.
Slechts één punt werd behaald, in de uitwedstrijd tegen Spirit, die eindigde in 4-4.
Daarmee staan ze onderaan in hun poule.

Op 11 oktober kwam Meeuwen C5 op visite in Barneveld.
De uitwedstrijd was met 4-2 verloren gegaan. Op zich geen slechte prestatie, want Meeuwen staan nummer 2 in de ranglijst.

Vol goede moed werd aan de wedstrijd begonnen en het ging behoorlijk gelijk op. Dat kwam ook tot uiting in de ruststand van 1-1. ODIK was dus zeker niet kansloos tegen de ploeg uit Putten.
Er werden kansen genoeg gecreëerd, zowel met schoten als met doorloopballen, maar het afmaken wilde niet goed lukken.

Verdedigend had ODIK de zaak goed onder controle, maar moest toch nog 2 tegentreffers incasseren.
De behendige Nikita wist de aansluitingstreffer erin te leggen en daardoor werd het nog behoorlijk spannend.

De nog maar net tot de ODIK-familie toegetreden Indy liet zien dat ze het spel al aardig beheerst. Watervlug en fanatiek spelend maakte ze een heel goede indruk.
Helaas bleef de gelijkmaker uit en ging Meeuwen met de punten naar huis.

Toch biedt het vertoonde spel voldoende hoop voor een goede zaalcompetitie.
M&M (Marten en Maarten) zullen er alles aan doen om de ploeg meer punten te laten pakken!

De wedstrijd foto's zijn hier te zien.