ODIK A2 kopje onder

ODIK A2 komt dit seizoen uit in de 2e klasse en heeft het daar bijzonder zwaar. Vier van de acht teams in deze poule zijn A1 ploegen, dus dan weet je het wel. Ook de tegenstander van 4 oktober, Woudenberg A1, hoort tot de "zware jongens" die, samen met Synergo, Dalto en Viking, strijden om het kampioenschap.
Vanaf het eerste fluitsignaal maakte Woudenberg zijn bedoelingen duidelijk.
Voordat ODIK het goed en wel besefte, stond er al een veelzeggende 0-3 op het bord.
In de eerste helft wist de ploeg van coach Remco Palm slechts 2 maal de mand te vinden, terwijl Woudenberg er 6 inkieperde.

Na de thee werd het scenario nog somberder.
Woudenberg knalde uit de startblokken en liep weg naar 2-11. Wedstrijd gespeeld dus.
Alleen in het laatste deel van de ongelijke partij wist ODIK nog 3 keer te scoren. Woudenberg liet zich in die fase met eveneens 3 treffers ook niet onbetuigd, waardoor de eindstand een afgetekende 5-14 werd.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit ook wel een juiste afspiegeling van de krachtsverhouding was. ODIK zal de punten moeten pakken tegen meer gelijkwaardige tegenstanders als VIKO en SKF.

De wedstrijdbeelden zijn hier te zien.