A1 komt lengte en tijd te kort tegen DVO

Voor de A1 stond op 27 september een moeilijke wedstrijd op het programma; DVO A2, de lijstaanvoerder van de 1e klasse C, kwam op bezoek.

DVO heeft de volle 8 punten uit 4 wedstrijden, de ploeg van Luuk en Bram hebben er 6 uit 4. Bij winst zou ODIK dus bij DVO kunnen aanhaken voor de strijd om het kampioenschap.

DVO, dat een aantal hoofdklasse spelers uit DVO A1 in de gelederen heeft, liet er geen gras over groeien. Vooral het boomlange en schotvaardige herenkwartet vormden een ware plaag voor de ODIK'kers. Ook in de rebound overheersten ze met hun lengte met redelijk gemak over de rood-witte heren.

De 6-10 ruststand was danook een redelijke afspiegeling van de krachtsverhoudingen.

Maar na de thee zag ODIK met keihard werken de kans om de druk op de Bennekommers op te voeren en stapje voor stapje dichterbij te sluipen.
Vooral na het inbrengen van Richard en Cees werd een bloedstollende inhaalrace ingezet.
Bij de stand 14-15 en nog één minuutje te spelen gierde de adrenaline door de lijven van de ploeg en de omstanders, maar helaas ontbrak de tijd om de aansluitingstreffer te scoren.

DVO ging er met de 2 punten vandoor en liet een gedesillusioneerd ODIK A1 met lege handen staan.
Toch kunnen Luuk en Bram met tevredenheid terug zien op deze wedstrijd van hun ploeg, want er werd kwalitatief hoogwaardig korfbal op de mat gelegd en aan inzet en strijdvaardigheid ontbrak het bepaald niet!

De wedstrijdbeelden zijn hier te zien.