ODIK nog niet veilig

BARNEVELD - De korfballers van ODIK hebben zaterdag kostbare punten achtergelaten in Zwijndrecht. Albatros troefde de Barneveldse ploeg af met 13-11. 
Op papier beloofde de wedstrijd tussen Albatros en ODIK een duel vol strijd te worden. Beide ploegen moesten punten pakken om zich te handhaven in de Overgangsklasse. Dit was echter niet aan het spel van de Barnevelders af te zien. „Ons optreden was erg teleurstellend. Vanaf de zijlijn leek het alsof er maar één ploeg was die echt wilde winnen. De afvallende ballen waren vaak voor Albatros. Ook misten wij kans op kans", zei coach Adriaan van Dijk.  Albatros pakte al vroeg in de wedstrijd een voorsprong. ODIK kwam nog meerdere malen op gelijke hoogte, maar daar bleef het bij. De schade bleef beperkt tot een nederlaag van 13-11. 
,,Volgende week spelen we tegen Nieuwerkerk, de kampioen. Bij winst of gelijkspel zijn we veilig. Bij verlies hangt het van de uitslag van de overige ploegen af of er nog beslissingswedstrijden volgen. Gelukkig is het zover nog niet. Ik ga er vanuit dat we er zaterdag als één strijdend collectief staan", aldus de coach. 
 
Doelpuntenmakers ODIK: Gilbert Punt, Luuk van de Kuilen 3x, Hugo van Woudenberg 2x, Willianne Davelaar, Florien van de Kuilen en Yasha van Kattenbroek allen 1x.        

Bron: Barneveldse Krant

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen