ODIK D1 overtuigend kampioen

Een stralende lentedag, met volop zon, dus heerlijke omstandigheden om een potje te korfballen. De D1 was er klaar voor, het kampioenschap lag voor het oprapen en ze zouden Sparta D2 een poepie laten ruiken!  Jammer genoeg ontbrak Youri Lam, maar hij werd voortreffelijk vervangen door Pieter Kamphorst. Pieter liet er geen gras over groeien en scoorde gelijk de 1-0, even later gevolgd door de 2-0, beiden uit afstandschoten.
De hele wedstrijd was de ploeg van Michel en Larissa de Nijkerkers de baas. Een enkel tegendoelpunt moesten ze wel incasseren, maar de overwinning kwam geen moment in gevaar.

De "harde kern" van supportersgroep TOF had zich inmiddels aan de zijlijn gemeld en zij ontstaken 2 minuten voor tijd een mega-rode-rook-spuiter die het zicht op de wedstrijd bijna ontnam. Een over de lijn rollende bal kon door Elion ter nauwernood vóór de rookpluim worden gestopt!

Toen de prima leidende scheidsrechter Cor Lam voor de laatste keer floot, gingen de handjes de lucht in en het applaus van de toeschouwers klaterde over het veld.
De eindstand is me ontgaan, maar ik meen dat het 6 of 7 tegen 3 is geworden.

Marjan v.d. Berkt reikte de trotse spelers hun dik verdiende medailles uit en de hele groep ging met hun versierselen op de foto.

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.
Voor informatie over de overige aktiviteiten van ODIK-fotograaf Rob Stolk, waaronder portretfotografie, kan je terecht op zijn foto website.