Verslag en foto's kampioenschap A1

A1 kampioen, wat een geweldige prestatie!
In herfstachtige omstandigheden moesten we 10 mei aantreden tegen Synergo A1. De ploeg uit Utrecht staat in de middenmoot en bij winst zouden we kampioen worden! De wedstrijd werd een formaliteit, we kregen weinig tegenstand en uiteindelijk wonnen we met 8-18.
Voor de zaal waren we ongeslagen gebleven. Toen we na een goed zaal seizoen ook uit bij Victum wonnen en vervolgens SDO en Victum tegen elkaar gelijk speelden wisten we dat een kampioenschap moest gaan lukken.
Ik ben als coach dan ook reuze trots op de meiden en jongens die dit seizoen (ook in de zaal) zo als team hebben gepresteerd! Er is het hele seizoen goed getraind. Zowel in als buiten het veld is het een team wat veel voor elkaar over heeft en fantastisch met elkaar omgaat. Helaas viel Nienke uit bij de eerste oefenwedstrijd van de zaal met een zware knieblessure, het was het team dat deze week aangaf dat Nienke sowieso de laatste minuut van de wedstrijd mee zou doen, al was het op 1 been! Een enorme verrassing voor Nienke, die al niet begreep waar haar trainingspak gebleven was... Mooi om haar blije gezicht te zien toen ze in de rust verzocht werd haar stiekem meegenomen wedstrijdtenue aan te trekken!
Een kampioenschap om trots op te zijn. De juiste wedstrijdmentaliteit, de wil om voor elkaar te werken en de wil om iedere wedstrijd te willen winnen, met een kampioenschap als resultaat.

Dank gaat ook uit naar Marcel (trainer/coach van het tweede) die ons heeft ondersteund door in het begin van het seizoen de dinsdagtrainingen te verzorgen en waar nodig het team heeft getraind als ik verhinderd was. Ook Eric Cramer stond wanneer nodig klaar om de groep te trainen. Ook alle reserves die elke keer weer voor ons klaar stonden, hartelijk dank, namens het hele team!

Nog twee wedstrijden te gaan en dan zit het seizoen er op!
A.s. zaterdag spelen we om 11:00u thuis, komt allen kijken om deze talentvolle spelers en speelsters te zien spelen.
De foto's van de wedstrijd zijn hier te zien.