Kostbaar puntenverlies voor ODIK

BARNEVELD - ODIK leed kostbaar puntverlies in Leiden. De Barneveldse ploeg liet zich door rode lantaarndrager Sporting Trigon aftroeven met 16-14.
"De manier waarop we gespeeld hebben was verschrikkelijk. Wij beschikken over veel meer individuele kwaliteiten dan de Leidse ploeg, maar zaterdag ontbrak de wil om te winnen", meldde de teleurgestelde coach. Van Dijk zag dat zijn ploeg slap aan de wedstrijd begon. De Leidenaren wonnen de rebounds en kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. ODIK leek zich te herpakken. Een voorsprong van vier doelpunten werd gecreëerd. "Volgens mij dachten we toen dat de buit al binnen was, want het spel dat we daarna vertoond hebben is beschamend", aldus de coach. Het baltempo was bedroevend laag, de afronding was onder de maat en de motivatie was ver te zoeken. Sporting Trigon kwam langzaam maar zeker dichterbij. Pas een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg langszij. De onrust bij de Barnevelders nam toe, terwijl Sporting Trigon de flow had gevonden. De Leidse korfballers pakten een voorsprong en gaven deze niet meer weg. "Dit is een kostbare nederlaag. We staan weer met beide benen in de degradatiezone en zullen vol aan de bak moeten", zei coach Van Dijk. 

Doelpuntenmakers ODIK: Luuk van de Kuilen 6x, Else de Vries, Hugo van Woudenberg, Gilbert Punt 2x, Willianne Davelaar en Yasha van Kattenbroek beiden 1x.

Bron: Barneveldse Krant

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen