ODIK zet zegereeks voort

BARNEVELD - In Moordrecht boekte ODIK een eenvoudige overwinning. IJsselvogels werd met 13-17 verslagen.
„ In de zaal hebben we uitstekend gepresteerd, maar tijdens de eerste helft van de veldcompetitie zijn de prestaties uitgebleven. Om ons in deze veldcompetitie zo snel mogelijk te handhaven, is het van belang om de eerste wedstrijden te winnen", meldde coach Adriaan van Dijk. Zijn ploeg gaf gehoor aan deze opdracht. ODIK begon scherp aan de wedstrijd. De eerste drie aanvallen werden verzilverd met een doelpunt, waardoor de Moordrechtse korfballers direct in de achtervolging moesten. Door hard te werken kon IJsselvogels het spoor van ODIK blijven. Tot rust bleef de achterstand beperkt. In de tweede helft maakte ODIK korte metten met de overgebleven hoop van IJsselvogels. De voorsprong werd uitgebreid en IJsselvogels kon geen vuist meer maken. Adriaan van Dijk had de gelegenheid om de talentvolle junioren Richard Punt en Janneke de Vries speelminuten te geven in de hoofdmacht. De eindstand werd 13-17.
„Individueel en als team zijn we sterker dan de Moordrechtse korfballers, wat resulteerde in een vrij gemakkelijke overwinning. Volgende week tegen titelkandidaat Die Haghe zullen we ander spel moeten laten zien als we willen winnen.''

Doelpuntenmakers ODIK: Luuk van de Kuilen, Gilbert Punt 6x, Willianne Davelaar 4x en Hugo van Woudenberg 1x.

Bron: Barneveldse Krant