9 december; ODIK 1 en 2 houden de punten thuis

Op zaterdag 9 december speelden ODIK 1 en 2 thuis in de vertrouwde Veluwehal. Beide ploegen konden na afloop weer 2 punten bijschrijven op hun conto.

ODIK 1 en 2 op bezoek bij MIA

ODIK 2 moest starten zonder de geblesseerde Jochem en de aan ODIK 1 uitgeleende Jasper. Een gevoelig verlies, maar ODIK 2 heeft gelukkig voldoende kwaliteit in de gelederen om dat op te vangen.

Odik C2 domineert SKF C4 met 0-14

Het is zaterdag 25 November en Odik C2 heeft een uitgebreide voorbereiding achter de rug, voorafgaand aan dit duel.

ODIK oppermachtig in derby tegen Spirit

[BARNEVELD/VOORTHUIZEN] De afgelopen twee seizoenen deed Spirit een gooi naar de eervolle titel 'beste ploeg van Barneveld'. ODIK heeft in een onderling treffen duidelijk gemaakt dat de Barnevelders weer aan de top staan: 28-13.

Kampioenenparade bij ODIK - TOP

Op 18 november, voorafgaand aan de eerste zaalwedstrijd van ODIK 1, werden de kampioenen van de afgelopen veldcompetitie gehuldigd.
De D1, E1, C1, B1, B2, Midweek en ODIK 6 waren als eerste in hun poule geëindigd en werden met een kampioenenparade in het zonnetje gezet.

Regio-derby voor ODIK 1 en 2

Zo, de eerste zaalwedstrijden van het seizoen 2017-2018 zitten er weer op.
ODIK 1 en 2 hadden direct al een regio-derby, namelijk tegen Telstar uit Hoevelaken.

Winst voor ODIK 1 en 2

Op 14 oktober, een prachtige nazomerdag, speelde ODIK 2 tegen Deetos 3, oftewel de nummer 2 tegen de nummer 3 van de Res. 1e klasse D.
ODIK 1 ontving concurrent ZKC '31, dus nummer 1 tegen nummer 2 van de 2e klasse E.

ODIK D1 (nog) geen kampioen

ODIK D1 was er op zaterdag 30 september helemaal klaar voor; de haren rood geverfd, rood-witte strepen op de wangen, familie langs de lijn en een taart in de koelkast.
Vandaag kon met een overwinning op de nummer 2 van de ranglijst, DWS D1, het herfstkampioenschap worden binnengehaald.
Helaas verliep het allemaal net iets anders...

ODIK 1 - Oranje Nassau 1

Het was niet zozeer de vraag óf ODIK 1 zou winnen van Oranje Nassau 1, maar vooral met hoeveel. In die zin viel het een beetje tegen.