ODIK herstelt zich na dramatische start

[BARNEVELD] Wat een makkelijke overwinning had moeten zijn, werd een zege met een verhaal voor ODIK (14-19). De Barnevelders stonden namelijk na twintig minuten tegen het puntloze KVZ met 6-1 achter.

Kampioenenparade in de volle oktoberzon

Hoe bestaat het; midden oktober en het is zweten geblazen voor de spelers die onder een staalblauwe hemel en een brandende zon hun wedstrijden spelen! Maar je hoort niemand mopperen, want voor het zelfde geld tref je een gure wind, regen of natte sneeuw.

ODIK blijft ongeslagen na kleine zege

[BARNEVELD] Even dreigde Noviomagum een einde te maken aan de ongeslagen reeks van ODIK, maar de Barnevelders pakten uiteindelijk 'gewoon' de winst. Anke Hopman schoot een halve minuut voor tijd de winnende binnen: 21-20.

ODIK 1 - Noviomagum 1

De wedstrijd tussen de vlaggenschepen van ODIK en Noviomagum blonk niet uit door hoogstaand korfbal, maar zelden werd een spannender pot op de mat gelegd.

Onnodig puntverlies voor ODIK

[BARNEVELD] Vorige week speelde ODIK na dertig overwinningen op rij een keer gelijk tegen het sterke NKC'51. Dat de Barnevelders zaterdag ook gelijkspeelden tegen Juventa was onnodig.

ODIK F1 op weg naar de titel

De ODIK-pupillen van de F1 denderen met grote stappen in de richting van het kampioenschap in de najaars-competitie. Drie gespeeld en drie gewonnen, met een doelsaldo van +33.

A3 weerlegt vooroordelen damesteams

Onze A3, een damesteam, doet het verrassend goed onder leiding van de gedreven trainer-coach Henk van Woudenberg. Na drie wedstrijden staan ze zelfs aan kop in hun poule, en houden dus Wageningen, Telstar en SKF onder zich.

Na dertig zeges op rij speelt ODIK gelijk

[BARNEVELD] Na dertig overwinningen op rij heeft ODIK voor het eerst sinds 27 mei 2017 puntverlies geleden. De Barnevelders speelden op het Nijverdalse veld van NKC'51 gelijk: 16-16.

Lucratief dagje thuiswedstrijden

Op 22 september werden er op ons sportpark 10 thuiswedstrijden gespeeld. Het werd een lucratief dagje, want op 3 na werden alle wedstrijden gewonnen.

ODIK moeizaam naar tweede zege

BARNEVELD ODIK heeft na twee duels vier punten op zak, maar die zijn niet behaald met het gewenste spel. Coach Hugo van Woudenberg zag hoe zijn ploeg moeizaam Rigtersbleek versloeg bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen (16-14): ,,We hebben gewonnen, maar het moet beter.''