Na dertig zeges op rij speelt ODIK gelijk

[BARNEVELD] Na dertig overwinningen op rij heeft ODIK voor het eerst sinds 27 mei 2017 puntverlies geleden. De Barnevelders speelden op het Nijverdalse veld van NKC'51 gelijk: 16-16.

Lucratief dagje thuiswedstrijden

Op 22 september werden er op ons sportpark 10 thuiswedstrijden gespeeld. Het werd een lucratief dagje, want op 3 na werden alle wedstrijden gewonnen.

ODIK moeizaam naar tweede zege

BARNEVELD ODIK heeft na twee duels vier punten op zak, maar die zijn niet behaald met het gewenste spel. Coach Hugo van Woudenberg zag hoe zijn ploeg moeizaam Rigtersbleek versloeg bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen (16-14): ,,We hebben gewonnen, maar het moet beter.''

ODIK 1 - Rigtersbleek 1

De eerste thuiswedstrijd van ODIK 1, tegen Rigtersbleek uit Enschede, was er bepaald niet een om met vlaggen en slingers in de analen van de vereniging op te nemen. De geblesseerde Luuk werd op zich goed vervangen door Ard, maar de machine kwam maar niet op gang.

ODIK start met winst op Victum

Victum        18
ODIK        22

[BARNEVELD] ODIK heeft de draad van vorig seizoen direct opgepakt. Victum moest ondanks kranig verweer met 18-22 haar meerdere erkennen in de ploeg van Hugo van Woudenberg.

Veluwecup 2018 toont oppermachtig ODIK 1

In de aanloop naar de competitie hebben ODIK 1 en 2 een drietal wedstrijden gespeeld op de door Sparta Nijkerk georganiseerde "Veluwecup 2018". Ook KV Apeldoorn en KVZ namen hieraan deel.

Kampioenen op de laatste speeldag

De laatste wedstrijden van het seizoen 2017 - 2018 zijn alweer gespeeld en dat heeft voor ODIK weer aan aantal kampioenen opgeleverd. Bij de jongste jeugd haalde de F1 met 10 punten uit 6 wedstrijden de buit binnen, de E5 won met 1-4 van Antilopen, de C3 gaf Regio C1 met 3-0 klop en de B1 was met 10 uit 6 de sterkste in zijn poule.

ODIK 1 pakt "De Dubbel"

Een echte verrassing was het natuurlijk al lang niet meer, maar toch was de blijdschap heel groot; ODIK 1 is ongeslagen kampioen in zowel de zaal als op het veld! "De Dubbel" werd op 26 mei onder een brandende zon binnengehaald en uitbundig gevierd.

OVVO 3 maatje te groot voor ODIK 3

ODIK 3 komt uit in de res. 2e klasse G en draait daar mee in de top van het klassement.
Op 12 mei kwam koploper OVVO 3 op bezoek op het zonnige sportpark Oosterbos.

DWS 1 - ODIK 1

Aan de wedstrijd DWS 1 - ODIK 1, gespeeld op 28 april, hoeven niet veel woorden gewijd te worden. Het was over het algemeen namelijk niet spannend, leuk of hoogstaand, maar voornamelijk een verplicht nummer.