OVVO 3 maatje te groot voor ODIK 3

ODIK 3 komt uit in de res. 2e klasse G en draait daar mee in de top van het klassement.
Op 12 mei kwam koploper OVVO 3 op bezoek op het zonnige sportpark Oosterbos.

DWS 1 - ODIK 1

Aan de wedstrijd DWS 1 - ODIK 1, gespeeld op 28 april, hoeven niet veel woorden gewijd te worden. Het was over het algemeen namelijk niet spannend, leuk of hoogstaand, maar voornamelijk een verplicht nummer.

Jong geleerd ....

Een bekend spreekwoord zegt: "Jong geleerd is oud gedaan". Hopelijk geldt dat ook voor onze kleinste deelnemers aan de korfbalcompetitie, de F-jeugd.

ODIK 1 maakt het vooral zichzelf lastig tegen Ados

Na een weekje rust, in verband met de zaalfinale, werd op 14 april de tweede ronde van de veldcompetitie 2018 gespeeld. Voor het eerst op het fraaie, compleet gerenoveerde Oosterbos-veld, waar maar liefst 5 wedstrijden tegelijk op het splinternieuwe kunstgras kunnen worden gespeeeld.

Thuis en toch uit

De eerste wedstrijden van de veldcompetitie in 2018 waren in het Paasweekeind, op 31 maart. De thuiswedstrijden werden op vreemde bodem gespeeld omdat ons nieuwe veld nog door het KNKV gekeurd moet worden. Daarom waren we te gast bij DWS in Kootwijkerbroek.

ODIK D1 grijpt net naast de titel

Gedurende de hele zaalcompetitie draait het in poule 030 van de D-pupillen om ODIK D1 en Telstar D2. De andere 5 teams volgen op eerbiedige afstand van deze twee kemphanen.

ODIK F2 - Mia F2

Voor de meeste teams was zaterdag 10 maart de laatste speeldag van de zaalcompetitie. Zo ook voor onze kleine kanjers van de F2, die aantraden tegen de F2 van MIA uit Amersfoort.

ODIK 2 levert unieke prestatie

Doorgaans speelt ODIK 2 in het "voorprogramma" van ODIK 1, maar op 17 februari was dat even anders! Zowel qua belang, spanning, beleving en publieke belangstelling draaide vandaan alles om het team van trainer-coach Kasper.

ODIK A1 en ODIK 1 met wisselend succes "over het spoor"

Op 27 januari stond zowel voor de A1 als voor ODIK 1 de derby tegen Spirit uit Voorthuizen op het programma. Het werden, om verschillende redenen, gedenkwaardige wedstrijden.

ODIK 1 - Telstar 1

Op zaterdag 13 januari 2018 trad ODIK 1 aan tegen Telstar 1 uit Hoevelaken. Twee maanden geleden werd de uitwedstrijd nog met zeer ruime cijfers door ODIK gewonnen, dus de verwachtingen waren hoog gespannen.