Winst voor ODIK 1 en 2

Op 14 oktober, een prachtige nazomerdag, speelde ODIK 2 tegen Deetos 3, oftewel de nummer 2 tegen de nummer 3 van de Res. 1e klasse D.
ODIK 1 ontving concurrent ZKC '31, dus nummer 1 tegen nummer 2 van de 2e klasse E.

ODIK D1 (nog) geen kampioen

ODIK D1 was er op zaterdag 30 september helemaal klaar voor; de haren rood geverfd, rood-witte strepen op de wangen, familie langs de lijn en een taart in de koelkast.
Vandaag kon met een overwinning op de nummer 2 van de ranglijst, DWS D1, het herfstkampioenschap worden binnengehaald.
Helaas verliep het allemaal net iets anders...

ODIK 1 - Oranje Nassau 1

Het was niet zozeer de vraag óf ODIK 1 zou winnen van Oranje Nassau 1, maar vooral met hoeveel. In die zin viel het een beetje tegen.

ODIK 1 - DWS 1

In het "voorprogramma" van ODIK 1 moest ODIK 2 het opnemen tegen Blauw Wit 4. Alhoewel ODIK 2 bepaald niet te klagen heeft over kwaliteit in het team, was Blauw Wit toch wel van een iets andere orde.

Ook F puppillen de wei in

De meeste spelers uit de jeugd- en de seniorenteams zijn ooit als 6 of 7 jarige in de F-pupillen begonnen met korfbal. Die piepjonge jeugdteams vormen een kweekvijver voor later en een belangrijke basis voor een sterke en stabiele vereniging.

Woudenberg 1 - ODIK 1

De eerste wedstrijd van ODIK 1 in het seizoen 2017-2018, uit tegen Woudenberg 1, heeft een klinkende 13-29 overwinning opgeleverd voor de rood-witten.

ODIK C1 kampioen

Met een overtuigende 11-6 overwinning op Dos-Kampen C3 behaalde ODIK C1 het voorjaarskampioenschap in de 3e klasse D. Van harte gefeliciteerd allemaal!!

ODIK 1 - Sparta-N 1

De wedstrijd ODIK 1 - Sparta-Nijkerk 1 ging wel even ergens over! ODIK moest zich uit de directe degradatiezorg zien te vechten en Sparta had de opdracht om uit de gevarenzone te blijven.

ODIK C1 blijft koploper

Op 6 mei 2017 speelde ODIK C1 onder een heerlijke lentezon in Voorthuizen tegen Spirit C2. Het werd een wedstrijd met twee gezichten.

Odik 1 de weg kwijt, ODIK 2 op koers

Wat er op 15 april met ODIK 1 aan de hand was, is een compleet raadsel.
Oké, het was belabberd korfbalweer, met een harde westenwind dwars over het koude veld. Maar dat kan geen verklaring zijn voor de wanvertoning tegen Noviomagum.