Jan Willem van Nieuwenhuijsen nieuwe trainer ckv ODIK

Met ingang van het nieuwe seizoen 2014-2015 zal Jan Willem van Nieuwenhuijsen de nieuwe hoofdtrainer zijn bij ckv ODIK. Jan Willem is momenteel bezig aan zijn derde jaar als trainer bij Unitas-Perspectief.  Met de club uit Harderwijk promoveerde hij op het veld naar de Ereklasse en wist hij in de zaal mooie resultaten te behalen in de hoofdklasse.

Voor Unitas is Jan Willem als trainer werkzaam geweest bij Rust Roest in Eindhoven. Als speler heeft hij twintig jaar met het eerste team van Vada uit Wageningen veelal in de hoofdklasse gespeeld. Ook als scheidsrechter heeft hij zijn sporen verdiend met een hoogtepunt als leidsman bij de juniorenfinale in Ahoy in 2003.
 
“ODIK staat zeer positief aangeschreven in de regio. Het was één van de eerste clubs die contact opnam. Het niveau spreekt mij aan. Een goede overgangsklasser met zeer talentvolle spelers/speelsters. Ook de afstand vanaf mijn woonplaats Wageningen is mooi meegenomen. Ik kijk er erg naar uit, maar richt mij nu eerst nog een aantal maanden volledig op Unitas”, aldus Van Nieuwenhuijsen.
 
Met Jan Willem hoopt ODIK de ingezette lijn door te trekken met ODIK 1, dat op het moment met één punt achterstand op koploper SDO in de overgangsklasse A acteert.
 
Hiermee heeft ODIK de trainersstaf voor seizoen 2014-2015 rond, want eindverantwoordelijke voor ODIK 2 zal ook volgend seizoen Marcel Hijnen zijn. De samenwerking met Marcel bevalt wederzijds zo goed, dat zowel ODIK als Marcel deze graag voortzetten.
 
Bijzonder detail is dat de huidige trainer van ODIK, Adriaan van Dijk, de omgekeerde weg bewandeld en vanaf volgend seizoen hoofdtrainer zal zijn bij Unitas-Perspectief.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen