Actie scoren met ODIK stopt..

We zijn een aantal jaren geleden gestart met de actie “Scoren met ODIK”. Deze actie was bedoeld om onze vereniging ruim over de drempel van 300 leden te krijgen. We hebben onze huidige leden gevraagd om als ambassadeur op te treden door vrienden en vriendinnen enthousiast voor ODIK te maken. Als vervolgens iemand lid werd, dan werd de ambassadeur beloond met een fraai cadeau: de befaamde ODIK-tas.


Op dit moment telt onze vereniging 320 leden. ODIK stond in het laatste seizoen in de top-10 van de Regio Oost voor wat ledengroei betreft. We kunnen dus gerust stellen dat deze actie heel succesvol is geweest.

Intussen heeft de PR-commissie besloten om de focus van de ledenwerving vooral te leggen rondom het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Dat blijkt de laatste jaren het grootste en beste PR-moment voor onze vereniging te zijn. Als gevolg daarvan hebben we besloten de actie met de ODIK-tassen per 1 januari a.s. te stoppen.

Betekent dit nu dat we stoppen met het werven van nieuwe leden? Zeker niet, het blijft belangrijk om voortdurend nieuwe leden te winnen voor onze vereniging dus laten we daar zeker mee door gaan!

Met vriendelijke groet,

PR-commissie ODIK


P.S. De ODIK-tas was alleen verkrijgbaar als je een nieuw lid aanbracht. In de loop van de tijd is er echter vaak gevraagd of het mogelijk is zo’n tas te kopen. Nu we gaan stoppen met de actie “Scoren met ODIK” is de exclusiviteit voorbij en zijn ze ook te koop. Wil jij ook zo'n tas aanschaffen? de kosten zijn ongeveer Euro 30,- en je kunt tot 11 januari een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je interesse hebt. Wij zullen dan in januari een bestelling plaatsen.
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen