Welkom Elmar

Geen ODIK'ker kan hem over het hoofd zien, de 2 meter en 8 centimeter lange Apeldoorner Elmar Hesselink, de opvolger van Corné Jonker bij ODIK 1.


Deze 26 jarige sympatieke rebounder, laatstelijk uitkomend voor het Zuphense KVZ, had eigenlijk zijn korfbalschoenen al verkocht omdat het plezier er een beetje af was en hij meer tijd wilde hebben voor "de liefde van zijn leven" Imke, met wie hij in april van dit jaar is getrouwd. Dochter Eva kreeg hij er "als extra geschenk" bij en ook met haar is hij helemaal in de wolken.

Maar toen Adriaan van Dijk hem (na een tip van KVZ trainer Daniël Hulzebosch) benaderde ging hij toch weer twijfelen. Die twijfel veranderde na een gesprek met Adriaan en Luuk in enthousiasme voor het rood-wit van ODIK, dus nu moet hij toch zijn tijd weer zien te verdelen tussen zijn gezin, zijn werk als ambulant woonbegeleider in de gehandicaptenzorg, zijn ZZP-klussenbedrijf en ODIK.
Voorlopig heeft hij er absoluut geen spijt van; hij vindt ODIK een gezellige club en voelt zich hier bijzonder welkom. Het Overgangsklasse-niveau staat hem wel aan en hij hoopt ODIK 1 met zijn ervaring, inzicht en postuur iets extra's te kunnen bieden.

Elmar weet dat hij als stuurman in zijn vak bij Luuk meerwaarde kan hebben en stelt zichzelf de opdracht om ODIK stabieler te laten worden dan het afgelopen seizoen. In zijn ambtitie is hij volstrekt duidelijk; op het veld moet ODIK weer bovenin meedraaien en in de zaal gaat hij voor niet minder dan het kampioenschap.
Als hij dat waar maakt, staat ODIK een ongeevenaard seizoen te wachten!

Over een paar dagen, op dinsdag 10 september, speelt hij voor het eerst voor zijn nieuwe thuispubliek, 's avonds om half negen tegen IJsselvogels. Hopelijk is het sportpark Oosterbos dan afgeladen met rood-wit publiek, zodat heel ODIK getuige kan zijn van de start van een hopelijk enerverend seizoen.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen