Titel ODIK 2 uit beeld door "Malou'tje"

ODIK 2 begon de wedstrijd tegen Dindoa 4 met duidelijke kampioensaspiraties. Bij winst hoefde komende zaterdag "alleen nog maar" de thuiswedstrijd tegen rode lantaarn drager Juventa 2 gewonnen te worden om de titel binnen te halen.
Maar winnen van Dindoa is geen sinecure. Het lukte de ploeg van Eric Cramer niet om afstand te nemen van de Ermelo'ers.
Iedere voorsprong van de rood-witten werd door Dindoa weer ongedaan gemaakt.

Tegen het eind van de wedstrijd zag ODIK zich geconfronteerd met een achterstand van 2 doelpunten; 15-13.
Maar voor het oog van de vele toeschouwers die van ODIK 1 waren "overgelopen", werd de aansluitingstreffer gescoord (15-14) en zette de ploeg een eindsprint in om er een gelijkspel en misschien zelfs winst eruit te halen.

In de laatste minuut brak Malou door en kreeg de bal afgemeten aangespeeld voor een doorloopbal (zie foto). En zoals bij Malou doorgaans het geval is, werd de kans keurig benut en ging iedereen met een rood-wit hart uit zijn plaat; hij hing!
Tot ieders stomme verbazing dacht de scheidsrechter daar echter anders over. Hij floot wel, maar voor een vrije bal voor Dindoa en direct daarna voor het eind van de wedstrijd...

Ongeloof en boosheid alom! Wat was er dan mis? Verdedigd? niks daarvan! Snijden? absoluut niet! Lopen? nee hoor. Duwen? ook al niet.
Uitleg werd van de scheidsrechter niet gekregen. Stoïcijns verborg hij zich in de dugout van Dindoa en liet ODIK verbouwereerd achter.
Als het geen verdedigd, lopen, snijden of wat dan ook was, wat was het dan wel?
Zeker een "Malou'tje".
Dat is een in de laatste minuut gescoorde loepzuivere treffer door een top-speelster van ODIK. Kennelijk mag dat niet!
Totaal gedesillusioneerd bleef de ploeg van Cramer met lege handen achter, uitgejouwd door een groep "supporters" van Dindoa die lallend lieten weten dat ze blue & white en "fuckin' dynamite" waren.

Theoretisch kan het nog wel; als zaterdag van Juventa wordt gewonnen en Sparta zou verliezen, dan is de buit alsnog binnen. We houden de moed er in!!
Foto's van de wedstrijd (2e helft) zijn hier te zien.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen