ODIK 1 zet de Puntjes op de i.

Het stond al wel vast dat de vonken er niet af zouden vliegen.
Dindoa was immers al gedegradeerd en voor ODIK is het kampioenschap niet meer haalbaar. Het werd dus een wedstrijd "om des keizers baard". 
Na een minuut stilte vanwege het overlijden van de heer Wagenaar, volgden 35 minuten taai korfbal, waarbij beide ploegen lange tijd de mand niet wisten te vinden. Het eerste doelpunt viel uit een stip van Luuk en daarna werd in een bescheiden tempo om en om gescoord.
Dat leidde tot een uiterst povere 6-6 ruststand.

In de tweede helft nam de ploeg van Adriaan sportief wraak op het ODIK publiek, dat grotendeels naar het aangrenzende veld was verkast, waar ODIK 2 een belangrijke wedstrijd om het kampioenschap speelde.
Want uitgerekend in die tweede helft kwam de machine op stoom werd er meer dan twee keer zo veel gescoord als in de eerste helft.
Met de 20-17 uitslag kon ODIK met opgeheven hoofd huiswaarts keren.

Saillant detail was nog dat Janneke de Vries (inderdaad; zusje van en dochter van) speelminuten kreeg als invalster voor Floor en dat Richard Punt tegen het eind van de wedstrijd het stokje over nam van zijn oudere broer Gilbert.
Dat beide A-spelers op hoog niveau meekonden hadden ze tijdens het internationale Euregio toernooi al bewezen, maar het is prettig om dat in de Overgangsklasse bevestigd te zien.

Met nog een wedstrijd te gaan bekleedt ODIK een gedeelde 2e plek in deze zware competitie. Als ons vlaggenschip er komende zaterdag in slaagt om achtervolger Die Haghe te verslaan, zou het die fictieve doch felbegeerde zilveren plak binnen kunnen slepen.
Aad en de zijnen rekenen er op dat het ODIK publiek massaal opkomt om de ploeg daarbij te steunen!

Foto's van de wedstrijd (1e helft) zijn hier te zien.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen