Euregio Korfbal Toernooi; een terugblik

Het grote internationale Euregio Korfbal Toernooi is weer achter de rug.
Het is een dag geworden waar we met trots en plezier op terug kunnen kijken! Alles liep gesmeerd, er waren mooie wedstrijden te zien, een ODIK beloften-team nam deel aan de strijd, "onze regio" Oost won de wisselbeker en we hadden er schitterend weer bij.
Als toernooi-coördinator krijg je al snel de credits van het succes toebedeeld, maar in wezen verdient een grote groep bevlogen ODIK'kers alle lof.
Zij hebben gezamenlijk een enorme klus tot een goed einde gebracht.
Denk maar eens aan de "veldwerkers" onder aanvoering van Henk en Jan Jansen, die zich van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in het zweet hebben gewerkt.
En de kantineploeg van Magic Marja, die honderden broodjes smeerden, liters koffie tapten, drie verkooppunten op volle toeren lieten draaien en een duizelingwekkende omzet realiseerden.
En Ti-Ta-Tovenaar Bart, die een ingewikkelde ITC puzzel oploste, waardoor de uitslagen op een groot scherm in de kantine konden worden bekeken.
En de talloze mensen die als parkeerwachter, EHBO'er, schoonmaker, wedstrijdleider, lootjesverkoper enz. enz. aktief waren.

Samen hebben we er voor de ruim duizend sporters, begeleiders en bezoekers een prachtige dag van kunnen maken, waarmee ODIK op een heel positieve manier op de KNKV-kaart is gezet.

Ook van buitenaf hebben we hulp gekregen.
Bij voorbeeld van District Oost bij korfbaltechnische en organisatorische zaken en van Univé, bakkerij Koot en drukkerij Perfekt, die ons probleem van het ontbreken van budget verlichtten door als sponsor op te treden.

Namens de Toernooicommissie wil ik iedereen die zich heeft ingezet om dit toernooi te laten slagen, van harte complimenteren en bedanken!!
Wil je nog een beetje na-genieten, bekijk dan op je gemak nog eens de foto's die van deze toernooidag zijn gemaakt.

Rob Stolk,
Toernooi coördinator

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen