ODIK 4 en A2 in beeld

Beschenen door een heerlijk lentezonnetje traden de gladiatoren van ODIK 4 en A2 op 13 april in het strijdperk.  ODIK 4 nam het op tegen DVO 6.
Normaal gesproken staat zo'n mix van routiniers en jonge honden garant voor veel doelpunten en een hoge amusementswaarde. Helaas ontbrak vandaag zowel het één als het ander. Het werd een nogal taaie wedstrijd waarin ODIK pas na 20 minuten tot scoren kwam.
De bezoekers uit Bennekom deden het iets beter, waardoor er halverwege een schamele 4-9 stand op het scorebord stond.

Ook het toverdrankje in de rust ontbrak, waardoor de 2e helft behoorlijk pijn aan de ogen deed. Alleen de pittige duels tussen Bram en zijn razendsnelle en zuiver schietende tegenstander gaven nog wat elan aan de overigens matte maar sportieve wedstrijd.
DVO nam dankzij een dik verdiende 6-16 overwinning de punten mee naar Bennekom.
De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.

Op het zelfde tijdstip als het 4e speelde op het "B veld" ODIK A2 tegen SKF A2.
Door het innemen van een strategische positie tussen de 2 velden kon uw verslaggever een oogje in beide zeilen houden. Al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat de aandacht al snel overwegend naar de junioren uitging.
Er werd daar fris en fruitig en in een hoog tempo gespeeld en ieder doelpunt werd gevierd alsof het de championsleague betrof. Remco Palm, zo ongeveer de fanatiekste in het veld, toonde zich een waardig aanvoerder door zijn medespelers luidkeels naar de juiste positie te coachen.
Zijn fraaiste aktie was een loupezuivere diagonale dieptepass uit het voorveld op de doorbrekende Richard van Ginkel, die daaruit een heel fraaie doorloopbal scoorde.

De 4-3 ruststand gaf bepaald geen zekerheid voor de overwinning.
Daarom werd in de tweede helft het gaspedaal nog wat verder ingetrapt. Langzaam maar zeker begon het op een geoliede machine te lijken en nam ODIK afstand van de Veenendalers.
Scheidsrechter Mike van Kuijk blies bij een 13-9 stand voor de laatste keer. ODIK en SKF delen door dit resultaat met 9 uit 10 de 4e plek in de 2e klasse E en onze junioren nemen daarmee een keurige positie in de middenmoot in.

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen