ODIK 6 kan nog kampioen worden!

Afgelopen zaterdag stond er voor ODIK 6 een belangrijke wedstrijd op het programma tegen Sparta (N) 5. ODIK 6 stond 3e met 1 punt achterstand op de nummer 1 en 2 (MIA en Sparta). Eerder die middag zagen we MIA winnen van DWS. Er is dus nog zicht op een kampioenschap!
 


ODIK begon de wedstrijd met Esther, Claudia, Bas en Pascal in de aanval en Anke, Janita, Marten en Jos in de verdediging. De eerste helft ging tot kort voor rust zeer gelijk op. Er werd goed gespeeld, maar dit resulteerde niet in veel doelpunten. De stand was 3-3. ODIK kon net voor rust toch een gaatje slaan van 3 punten. Ruststand: 6-3. In de rust werd er een peptalk gegeven. We speelden goed, maar de kansen moesten afgemaakt worden. Dit werd goed opgepakt door de spelers. Na rust maakte ODIK duidelijk wat het wilde. Deze wedstrijd winnen. Dit seizoen heeft ODIK 6 lang niet alle wedstrijden makkelijk en ruim gewonnen. Juist vandaag werd de trekker overgehaald en ODIK kwam voor met 10-4. De goed spelende Marten werd gewisseld voor Albert. De wedstrijd werd koelbloedig uitgespeeld met een eindstand van 13-6.

Hierdoor speelt ODIK 6 aanstaande zaterdag de kampioenswedstrijd uit bij MIA om 20:50. Drie weken geleden wist ODIK 6 thuis te winnen van MIA. Zaterdag komt het erop aan of ODIK 6 dit kunstje weer kan vertonen.
 
Ook nog een groot compliment voor Bas. Hij speelt nu voor het 2e seizoen wedstrijden en was zaterdag een stabiele factor in het veld.
 
Zaterdag komt het er dus echt op aan. ODIK 6 is duidelijk wat het doel is: Kampioen worden!
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen