Meld je aan de de theathervoorstelling "Wel winnen he!"

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is “Wel winnen he!” een leuke voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van (jeugdige) sporters, echt iets voor jou! Hoe kun je met elkaar een clubcultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit & respect toeneemt en het aantal vrijwilligers groeit!

Via onderstaande link vind je een leuke trailer van de voorstelling.
http://www.youtube.com/watch?v=q4mlsW9p1Jg


Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gebaseerd op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen).

Hieronder enkele citaten van de bezoekers die de voorstelling hebben bijgewoond:

"Een aanrader voor iedereen die met mensen werkt. En wat ook belangrijk is je hebt een geweldige avond.“

"Door deze voorstelling ga je weer nadenken over je eigen trainersgedrag." 

“Wat mij betreft een echte aanrader, confronterend, leerzaam en een avond met een boodschap die echt blijft hangen. Eigenlijk moet elke begeleider, trainer/coach binnen de sportwereld deze bijeenkomst bijwonen!”

Wel winnen, hè’ is een prikkelende, humoristische voorstelling over het versterken van sportverenigingen en het begeleiden van (jeugdige) sporters. En omdat wij als vereninging lid zijn van Rabobank Barneveld- Voorthuizen kun je er nu gratis naar toe!  De voorstelling wordt 19 april in het Schaffelaartheater in Barneveld gehouden. De avond start om 20:00 uur en is om 21:20 uur weer afgelopen (geen pauze). Wil je de voorstelling bijwonen?
Meld je dan voor 18 maart aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Graag je naam, team en leeftijd vermelden)

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen