Puntje voor ODIK D1

Op 24 november moest ODIK D1 aantreden tegen Huizen D1.
In de voorgaande 2 duels had Huizen maar liefst 22 doelpunten gemaakt, dus het zou een zware dobber worden.


ODIK, dat nog maar één wedstrijd heeft gespeeld (9-7 winst) startte prima. Het 1e aanvalsvak met Youri, Rens, Laura en Jantine zette de verdedigers van Huizen behoorlijk onder druk en wist het eerste doelpunt er in te prikken. Het verdedigingsvak met Daan, Emile, Sandra en Rosali had het zwaar. Vooral omdat in dat vak een ijzersterke heer van Huizen liep, die van grote afstand zuiver schoot en heel snel en slim was. Het duurde danook niet lang voordat de gelijkmaker viel.

Tot aan de rust wist ODIK, onder de bezielende leiding van de coaches Larissa en Michel, aan de goede kant van de score te blijven. In de tweede helft viel Daan uit en hij werd vervangen door Anouk. (Gewoon shirt binnenstebuiten en je speelt als heer, makkelijk zat!)
Huizen kwam op een 3-4 voorsprong, maar Sandra wist met een fraai afstandschot de stand weer gelijk te trekken (foto links).
Tegen het eind van de wedstrijd leek Huizen er met een 5-6 winst van door te gaan. De laatste minuten waren bijzonder spannend, met vette kansen over en weer. Op het nippertje wist ODIK de gelijkmaker te produceren, ik meen dat Rosali de schutter was.
Gezien het beeld van de wedstrijd was een 6-6 gelijkspel wel terecht. Coach Larissa had van de spanning het klamme zweet op het voorhoofd staan en was trots op haar ploegje.
De D1 laat leuk spel zien, waarbij vooral de dames de kar trekken. Absolute uitblinkster is de hoogblonde Jantine. Ze heeft een uitstekende techniek, goed spelinzicht en is lekker snel en balvaardig. (foto rechts)

Toch valt er voor deze ploeg nog veel bij te leren. Larissa, Michel en Charlotte (vandaag verhinderd) doen daar hun uiterste best voor en mede dank zij hun inspanning is er wekelijks vooruitgang te zien. Complimenten!

De wedstrijdbeelden zijn hier te zien.

Reacties  

# Leuk!Heleen Idema 25-11-2012 09:04
Altijd leuk om de jeugd in beeld te zien. En nog leuker dat de D1 er een gelijkspel heeft uitgesleept! Gefeliciteerd!!
# Super wedstrijdSandy Lam - Hendriks 25-11-2012 09:36
Inderdaad een hele leuke en spannende wedstrijd om te zien! En gelijkspel was geheel terecht! De D1 is onwijs gegroeid de afgelopen weken. Charlotte, Michel en Larissa...petje af hoor! Op naar de volgende wedstrijd!!!!!! :lol:

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen