De A-teams "in het zonnetje" gezet

Het was de bedoeling om onze drie A-teams vandaag eens in het zonnetje te zetten, maar door het erbarmelijke herfstweer viel dat letterlijk in het water. Het waaide en het regende en de temperatuur liet ook behoorlijk te wensen over.  Maar ja, je staat nou eenmaal op het ODIK-veld, dus dan moeten er, verscholen onder een paraplu, toch wat plaatjes worden geschoten.

Voor ODIK A3 was het een bijzondere dag, want met een overwinning op de tegenstander van vandaag, het Voorthuizense Spirit, zou het kampioenschap in de 5e klasse E een feit zijn.
In dit seizoen werden alle voorgaande wedstrijden gewonnen, waarbij alleen het Apeldoornse Steeds Hooger redelijk partij wist te bieden. Spirit bezet de voorlaatste plaats in de poule, dus op papier zou een afgetekende overwinning behaald moeten kunnen worden.
Nou, de A3 liet geen enkele twijfel bestaan over die intentie, want ze knalden er vol in.

Onder leiding van scheidsrechter Henk van Woudenberg werd het een behoorlijk eenzijdige wedstrijd, waarbij ODIK voortdurend de bovenliggende partij was. Ondanks de voor korfbal moeilijke weersomstandigheden werd er lustig op los gescoord en konden de bloemen met een overduidelijke 16-3 overwinning in ontvangs worden genomen. A3 gefeliciteerd! Een beeldverslag is hier te zien.


Dat ODIK A2 het moeilijk zou krijgen stond op voorhand al vast; koploper Zwaluwen A1 kwam op visite en zij hebben in deze 2e klasse E nog geen wedstrijd verloren.
Ook deze keer dicteerde de Zwaluwen de wedstrijd van het begin tot het eind. Wel wist ODIK door stug verdedigend werk de ploeg uit Zevenaar het scoren moeilijk te maken. Slechts 9 keer moest ODIK buigen, maar zelf konden de rood-witten daar niet meer dan 4 doelpunten tegenover zetten.

Al met al werd het daarmee een terechte overwinning van de koploper. Enkele wedstrijdbeelden zijn hier te zien.

ODIK A1 wist, ondanks het barre weer, tegen Wolderwijd A1 een prima wedstrijd op de mat te leggen. Wellicht extra gemotiveerd door het feit dat het de afscheidswedstrijd van Loraine was, perste de ploeg van Marcel Hijnen er zelfs een monsterscore uit. Het verslag en de foto's daarvan vind je elders op deze site.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen