Puntendeling voor ODIK 1

Door de vertraging bij ODIK 2 startte de wedstrijd van ODIK 1 pas na half vijf.
De scheidsrechter van ODIK 2 had snel zijn shirt gewisseld en kon gelijk weer aan de slag als assistent-scheidsrechter.
Vooraf was stiekem gerekend op een eenvoudige overwinning van ODIK op de nog puntloze Spartanen. ODIK startte voortvarend door al in de eerste minuut de score te openen, met een slim omdraaiballetje van aanvoerder Hugo.

Ook in het vervolg van het eerste bedrijf was het team van Adriaan van Dijk heer en meester. De aanvallen verliepen soepeltjes en verdedigend zat de boel goed op slot. Luuk demonstreerde dat door een vrij bal van Sparta keihard te blokken.
Bij rust stond een geruststellende 10-6 op het scorebord.
In de tweede helft ging het echter een stuk moeizamer. De aanvalsopzet verliep te veel met stilstaande spelers en de scherpte bij de afronding nam angtstaanjagend af.
De Spartanen, die tegen een schijnbaar hopeloze achterstand aankeken, putten moed uit de dip van de Odikkers, slopen naderbij en kwamen bij 11-12 zelfs op voorsprong. ODIK wist zich terug te vechten, waarbij vooral Regina zich onderscheidde door in de verdediging een aantal malen de bal met een spectaculaire aktie te heroveren. Bij de stand 13-13 opende ODIK een slot-offensief, maar de talloze schoten misten doel. Ook Sparta wist niet meer te scoren, zodat een remise het (voor ODIK teleurstellende) resutaat was.
De wedstrijdbeelden staan hier .

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen