Milko van Golberdinge naar ODIK

Je hebt afgelopen zaterdag wellicht al een nieuw gezicht zien lopen in het veld bij ODIK 1. Per direct stapt Milko van Golberdinge over van hoofdklasser Wageningen naar ODIK.

Hij stelt zich graag even aan je voor: Mijn naam is Milko, ik ben 21 jaar oud en woon in Ede. Ik studeer sportmarketing en elke ochtend mag ik met het kippenlijntje door Barneveld om uiteindelijk bij mijn stage in Zwolle te komen, maar nu ga ik dus ook in Barneveld korfballen. Ik woon nog thuis en heb een korfballend broertje bij Reehorst een korfballend zusje bij DVO en een broer die voetbalt. Zelf geef ik ook nog trainen aan het tweede team van Reehorst. Vroeger toen mijn oom Herman coach bij Odik was heb ik enkele keren op de tribune gezeten dus helemaal nieuw is de hal niet voor mij gelukkig.
Ik heb er voor gekozen om bij ODIK te gaan korfballen om meer plezier te krijgen in het spelletje en tot nu toe zijn de eerste dagen dan ook goed bevallen en is dat hopelijk een voorbode voor de komende tijd en ga ik hier nog veel plezier beleven.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen