zeer geslaagde Familiedag

Onder ideale weersomstandigheden vond op zaterdag 16 juni de traditionele jaarlijkse Familiedag plaats. De Activiteiten Commissie (AC) had weer zijn uiterste best gedaan om er een mooie dag van te maken en ze zijn daarin uitstekend geslaagd!
Het team van de AC, bestaande uit Francisca, Marjan, Kjell, Lydia, Stefan, Jochem, Lianne, Marianne en Michel, verdient een groot compliment voor de organisatie van deze dag, want alles draaide als een goed geöliede machine. Voor Francisca was dit haar "afscheidstoernooi", want zij stopt na een lange periode van inzet voor de ODIK activiteiten.

Voor de kinderen was er een groot springkussen in de vorm van een bal en een groot voetbal-bad, waar heerlijk in werd gespeeld.

Uiteraard was er het familietoernooi, gesplitst in een toernooi voor gezinnen met kleine kinderen en een toernooi voor volwassenen, een mengeling van korfballers en niet-korfballers.
Het viel op de de niet-korfballers vaak nog fanatieker waren dan de korfballers!
Het toernooi voor de gezinnen werd gewonnen door het team "Tijn en de rest", dat "De Korf Klunzen" klopte in de finale.
Prachtig om te zien hoe de 5-jarige Mees zijn opponent Roan stond te verdedigen als een terriër!

Bij de volwassenen was het team van de familie De Vries c.s. iets te sterk voor "Team Cross Fit", zodat de blauwhemden er met de taart vandoor gingen.

Het schutterstoernooi was dit jaar iets anders opgezet; eerst een poule-fase en daarna pas de knockout-fase, waardoor iedereen wat vaker aan de beurt kwam.
Ook hier was een splitsing gemaakt; één voor de kleine kinderen en één voor de "groten".
Bij de kinderen wist Huub in de finale Luuk te verslaan en dat leverde hem niet alleen een kadobon op, maar ook -en vooral- tomeloze trots en vreugde.

Bij de volwassenen ging de finale tussen Hugo-Tijn en Jochen-Ard, waarbij laatstgenoemden met de eer (en de kodobon) streken.

Na het schutterstoernooi werd de brand in de babecues gestoken en werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog lang nagepraat over deze zeer geslaagde familiedag.

Nog even nagenieten? het kan, zowel van het familietoernooi , van het schutterstoernooi als van de bezigheden er omheen.
De deelnemende teams van het familietoernooi zijn hier in beeld gebracht.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen