kom jij de jurytafel versterken?

Dit jaar is ODIK 2 gepromoveerd naar de Overgangsklasse. Hier zijn we super trots op, maar dit brengt ook wat consequenties met zich mee. Eén van die consequenties is dat ook voor het tweede een jurytafel gevuld moet worden bij de zaalwedstrijden. Na onze vorige oproep hebben we al een aantal aanmeldingen ontvangen, maar we kunnen er zeker nog een paar vrijwilligers bij gebruiken. Vele handen maken licht werk, al wil je maar twee keer helpen dan zijn we al geholpen. 

Iets voor jou of je vader, moeder, oom, tante, broer of zus?
Je hoeft niet perse veel kennis te hebben van de korfbalspelregels. Het gaat er vooral om dat je zorgt voor een juiste bediening van de schotklok en de bediening van de wedstrijdklok. De juryvoorzitter doet de rest.
 
Dus wil je bij een wedstrijd van de selectie op de eerste rij zitten? Vind je het leuk om wat voor ODIK te betekenen? Meld je dan nu aan!
 
Hoe veel tijd kost me dit?
Al kun je maar twee wedstrijden voor je rekening nemen, dan zijn we al geholpen. Vele handen maken licht werk toch? De wedstrijden zijn van november t/m maart en je wordt uiteraard in overleg ingedeeld.
 
Help je ons mee? Meld je aan!
Heb jij interesse om de jurytafel af en toe te bemannen tijdens een thuiswedstrijd van ons eerste? Laat dit dan even weten aan Martine van de Veen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij zijn enorm geholpen met alle hulp!

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen