Kom jij woensdag 11 april naar de ALV van ODIK?

Op woensdag 11 april vindt de algemene ledenvergadering van ODIK plaats. De bijeenkomst start om 20.00 uur in de kantine van ODIK. Het bestuur nodigt leden en ouders van jeugdleden bij deze van harte uit voor deze belangrijke bijeenkomst. 
 
Tijdens de vergadering blikken we in vogelvlucht terug op het afgelopen jaar en legt het bestuur verantwoording af. Ook presenteren we het concept TC-beleidsplan en de begroting voor 2018 en leggen we uit welke keuzes we daarmee maken. Je kunt meepraten, meedenken en al je vragen stellen. Kortom: dit is hét moment om als lid invloed uit te oefenen! Zeker omdat we na de ALV ook nog jullie input vragen voor een aantal thema's waarmee we in het komende jaar aan de slag willen. 

Je kunt hier de agenda van de ALV bekijken. De jaarverslagen en andere stukken zijn deze week per mail verstuurd naar alle leden. De financiele stukken liggen op woensdag 11 april ter inzage in de kantine. Je kunt ze eventueel ook vooraf opvragen bij de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen