Tijd over? Word scheidsrechterswaarnemer

Volgend jaar komt ODIK 1 weer uit in de overgangsklasse, een geweldige prestatie. Maar voor de STC levert dit een nieuwe uitdaging op. Doordat er dan ook weer met grensrechters wordt gewerkt, moet ODIK extra scheidsrechters leveren óf beoordelaars. Vind jij het leuk om af en toe een andere scheidsrechter te beoordelen? Wil je helpen voorkomen dat ODIK volgend seizoen punten in mindering krijgt? Lees dan even verder!

De waarnemer observeert en analyseert het optreden van een KNKV-scheidsrechter. Na afloop van de beoordeling worden de bevindingen vastgelegd en gerapporteerd. Om aan de slag te gaan als waarnemer volg je de module KNKV-waarnemer. Dit omvat twee theoriebijeenkomsten van 2½ uur. Het doel van de opleiding tot KNKV-waarnemer is om bij de cursist competenties te ontwikkelen die nodig zijn om het optreden van een scheidsrechter te beoordelen. Meer informatie over de opleiding vind je hier. Uiteraard betaalt ODIK de kosten voor de cursus!

Wanneer je de cursus hebt afgerond, kun je helemaal zelf bepalen hoe vaak per jaar je een scheidsrechter beoordeelt. Al is het maar een paar keer per jaar, daar is ODIK al enorm mee geholpen. Heb jij interesse? Mail dan even naar de STC: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen