Kampioenschap met een zwarte rand

Grote vreugde om het kampioenschap van ODIK 1 werd in de nacht van zaterdag op zondag gevolgd door diep verdriet. Toen bereikte ons het bericht dat Richard Punt (21) ernstig gewond geraakt is bij een eenzijdig auto-ongeluk.

Richard is speler van ODIK 2, trainer/coach van de C2 en zat kort voor het ongeluk nog als reserve op de bank bij de kampioenswedstrijd van onze hoofdmacht. Vanaf die plek zag hij zijn broer Gilbert Punt uitblinken in de wedstrijd tegen MIA en vierde hij even later het feest met de club mee.  
Na het ongeval is Richard overgebracht naar het UMC in Utrecht, waar meerdere onderzoeken hebben plaatsgevonden. Inmiddels is hij onder behandeling in Amsterdam. Richards situatie is zorgwekkend. Daarom wordt hij vooralsnog in slaap gehouden. De komende dagen zal moeten blijken hoe Richard hier uit zal komen. 
 
Als bestuur zijn we aangeslagen door dit verschrikkelijke nieuws. De sportieve successen en het kampioenschap dat we vierden, zouden we als het kon zo inruilen voor Richards gezondheid. Niets kunnen doen om hem te helpen, voelt machteloos. 
We zijn dankbaar dat hij in goede handen is van de artsen en putten moed uit het feit dat we Richard kennen als een doorzetter die binnen de lijnen altijd voorop gaat in de strijd. We hopen dat zijn vechtlust hem nu ook helpt in de strijd die hij voert in het ziekenhuis. Onze gedachten gaan naar hem uit, evenals naar zijn familie en vrienden. We wensen hen heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke situatie. 
Zondagmiddag konden leden die hier behoefte aan hadden samen komen in de kantine om met elkaar te praten. De komende dagen zullen we steeds kijken wat er nodig is om team- en clubgenoten te helpen om dit verschrikkelijke nieuws een plek te geven. 

Bestuur c.k.v. ODIK

----

N.B.: In overleg met de familie is besloten dat we het aan de familie laten om anderen te informeren over de situatie van Richard. Er volgen vanuit ODIK geen updates op dit bericht. 
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen