Nieuwjaarsreceptie en vrijwilligersavond bij ODIK

Op vrijdag 5 januari 2018 vindt de nieuwjaarsreceptie/vrijwilligersavond van ODIK plaats. Het belooft gezellig druk te worden. Heb jij je nog niet opgegeven?
 Dan heb je daar nog de kans voor tot zaterdag 30 december om 12.00 uur. Aanmelden kost minder dan 1 minuut en levert je een gezellige avond op. Snel doen dus! Klik hier om je aan te melden. 
 
Voor wie is deze avond bedoeld? 
Voor leden, oud-leden, niet-spelende leden, vrijwilligers, ouders van jeugdleden en jeugdleden zelf natuurlijk. Kortom: iedereen die ODIK een warm hart toedraagt. Ken je ODIK nog niet zo goed of sta je af en toe langs de lijn? Dan is dit dé manier om de club (nog) beter kennen. 
 
Wat staat er op het programma?
Tussen 17.30 en 21.00 uur kun je genieten van een stampottenbuffet en een drankje. Kost je niets, want de rekening is voor ODIK. Je kunt andere ODIK'ers de hand schudden en proosten op 2018. Als klap op de vuurpijl reiken we de Geurt van Losenoord-bokaal uit aan de vrijwilliger van het jaar. 
 
Vrijwilligers in het zonnetje
Niet alleen de vrijwilliger van het jaar staat deze avond in de spotlights. Tijdens de nieuwjaarsreceptie/vrijwilligersavond bedanken we alle circa 150 leden die het mogelijk maken dat we elke week met plezier kunnen korfballen. Ze staan achter de bar, maken de kantine schoon, fluiten wedstrijden, houden de website up to date en nog veel meer. Daar zijn we als bestuur trots op. We hopen je daarom te zien, zodat we je kunnen bedanken!
 
Laat even weten of je komt
Wij hopen op jouw komst en dus een gezellige avond! Laat voor zaterdag 30 december even weten of je komt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden met de organisatie en de inkoop. Klik hier voor het aanmeldformulier. 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen