Voorbeschouwing: Dindoa 2 – ODIK 2 – Zaterdag 16 December – 17:45

Aanstaande zaterdag staat er voor het tweede team van uw favoriete korfbalvereniging een hele belangrijke wedstrijd op het programma. Er wordt in Ermelo gespeeld tegen de reserves van Dindoa, een ware topper, kijkend naar de ranglijst.
ODIK 2 draait eigenlijk het hele seizoen al op volle toeren. Op het veld waren er 3 verliespunten, maar in de zaal hebben we ons voorgenomen ODIK 1 qua puntenaantal bij te blijven. Zo wil het dan ook dat de selectie in de zaal nog zonder puntverlies is, en beide teams eveneens uitstekende doelsaldo’s kunnen overleggen.
 
Waar ODIK 1 de topper tegen MIA reeds achter de rug heeft is op dit moment Dindoa 2 voor ODIK 2 de directe belager. Dindoa 2 heeft slechts 2 verliespunten (opgelopen tegen ASVD, waar ODIK 2 ook maar nipt van won). Bij winst van ODIK 2 zaterdag a.s. kunnen we dan ook een voorsprong pakken van 4 punten op de overige ploegen in de competitie. Uiteraard betekent dit nog niets (Parijs is nog ver, zo u wilt) maar de eerste plek wordt hierdoor in ieder geval stevig ingenomen.
 
Nu u dit leest, kunt u het vast al raden.. wij willen supporters! Aankomende wedstrijd zijn de belangen groot, zo moge duidelijk zijn, en daar kunnen wij u bij gebruiken! Het zou voor ons fantastisch zijn om veel bekenden op de tribune zien die ons naar de overwinning juichen. ODIK 1 speelt in het verre Enschede, dus daarom stellen wij dan ook aan u voor om een ritje Ermelo te overwegen (voor de echte diehards zijn de wedstrijden ook te combineren). 
 
Zonder gekheid; wij waarderen het enorm als er bij deze topper veel ODIK’kers de moeite nemen om ons aan te komen moedigen. Het kan wel eens een spannend potje worden! 
 
Sportieve groet en tot zaterdag!
 
ODIK 2
 
Dindoa 2 – ODIK 2
Zaterdag 16 December
17:45  - Dindoa-hal Ermelo
Watervalweg 170
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen