Maak kennis met Ivo Bronts

Naam: Ivo Bronts
Leeftijd: 26
Woonplaats: Geldermalsen
Werk: Leraar (L.O.)
Partner: Ja, Nathalie
Korfbalclubs: Animo, Wageningen, Odik
Lacht om: Leedvermaak en grappen die op het randje zijn. 
Eet het liefste: Coquilles en zwezerik

Besteedt naast korfbal meeste tijd aan: Sociale contacten, mijn vriendengroep in Geldermalsen en mijn vriendin natuurlijk. 
Waarom heb je voor ODIK 1 gekozen? Vorig jaar heb ik een aantal gesprekken met Hugo gevoerd, daarin klikte het goed. Op basis daarvan heb ik ervoor gekozen om naar Odik te komen. 
Wat vind je tot nu van de vereniging? Super, ik ben met open armen ontvangen. 
Wat vind je van onze hoofdtrainer (Hugo v Woudenberg)? De eerste keer wat het even schrikken, ik dacht dat hij wat langer zou zijn... 
Kracht in het veld? Scorend vermogen.
Zaal of veldkorfbal? 100% zaalkorfbal. Van mij mag de bond per direct beslissen om van korfbal een zaalsport te maken. 
Wat is je grootste blunder in het veld? In het veld maak ik zeker fouten, maar een blunder heb ik een keer voor een wedstrijd gehad. Ik had mezelf een uur vergist in de tijd. Gevolg dat ik 15 minuten voor de wedstrijd rustig aan kwam kakken. Uiteindelijk kwam het allemaal goed, 24-16 gewonnen en 10 goals gemaakt. Een perfecte voorbereiding bestaat dus niet. 
Wat vind je van de aanvoerder van ODIK  1 (Luuk vd Kuilen)? “Ik ben elke keer weer onder de indruk, van zijn schilderkunsten.”
Voorbeeld op korfbalgebied? Op korfbalgebied heb ik die niet. Op sportgebied zijn het er een paar: Andre Agassi (tennis) & Kobe Bryant (basketbal).
Wie vind je het liefste van de selectie? Marinus natuurlijk, ik heb maar weinig teambegeleiders meegemaakt die je op je hoofd kussen als je met veel pijn geblesseerd op het veld ligt.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen