Ook Ilva, Bart, Brandien, Sanne, Marjet en Anneloes hebben het spelregelbewijs binnen!

In oktober heeft iedereen die nog geen spelregelbewijs heeft behaald, hierover bericht gekregen. Al 9 Odikkers hebben inmiddels het bewijs binnen, maar we missen er nog een groot aantal.
Lees dit bericht nogmaals goed door, want alle senioren die per 1 september 2018 geen spelregelbewijs hebben behaald, zijn NIET speelgerechtigd!!!

De KNKV heeft onlangs besloten dat het  verplicht is om je spelregelbewijs te halen. Het verplicht hebben van dit spelregelbewijs wordt door de KNKV gefaseerd ingevoerd.  Dit houdt in dat de eerste categorie leden, de senioren, vanaf 1 september 2018 in het bezit dient te zijn van het spelregelbewijs. Kort gezegd houdt deze maatregel in dat alle senioren spelers die op 1 september 2018 géén spelregelbewijs hebben behaald, niet speelgerechtigd zijn. Zaak dus om hier snel mee aan de slag te gaan!! De tool Korfbalmasterz.nl biedt op een laagdrempelige manier de mogelijkheid om spelregelkennis van korfbal te vergroten en bij te houden.

Geen spelregelbewijs behaalt? Dan niet speelgerechtigd
Het verplicht hebben van dit spelregelbewijs wordt door de KNKV gefaseerd ingevoerd.  Dit houdt in dat de eerste categorie leden, de senioren, vanaf 1 september 2018 in het bezit dient te zijn van het spelregelbewijs. Vervolgens komt daar ieder jaar een categorie bij, wat er schematisch als volgt uitziet:

Ingangsdatum Categorie
1 september 2018 Senioren
1 september 2019 Junioren
1 september 2020 Aspiranten
 
Kort gezegd houdt deze maatregel in dat alle senioren spelers die op 1 september 2018 géén spelregelbewijs hebben behaald, niet speelgerechtigd zijn.Zaak dus om hier snel mee aan de slag te gaan!! Een groot aantal leden heeft het bewijs een aantal jaren geleden al behaald. Weet je niet zeker of jij tot deze groep behoort, neem dan even contact op met Martine van de Veen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). In eerste instantie zullen we dit oppakken met onze senioren en junioren.

Aan de slag!
Op Korfbalmasterz.nl vind je  veel oefenstof en zijn er  oefenvragen die je kunt maken. Ook kan je een begrippenlijst en de officiële spelregels downloaden. Als je denkt dat je klaar bent voor het examen, activeer je je account en maak je de eindtest. Het examen mag onbeperkt worden afgenomen.
 
Activatiecode
Houd je mailbox goed in de gaten. Iedereen die nog geen spelregelbewijs heeft gehaald, ontvangt deze week nogmaals de unieke code per e-mail. Dit wordt gestuurd naar het e-mailadres wat in Sportlink staat,  Voor het bekijken van de oefenstof heb je nog geen account nodig, dus je kunt nu al starten met oefenen!

Hulp nodig?
Kom je er niet uit? Vind je de spelregels lastig? De scheidsrechterscommissie helpt je graag om het bewijs te halen. Je kunt hiervoor altijd contact opnemen met Martine van de Veen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Mocht er belangstelling zijn, dan organiseren wij een avond waarop we met elkaar de stof door gaan nemen.
 
 
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen