B2 en D1 kampioen

ODIK kan weer twee kampioenen bijschrijven in de herfst-competitie, de D1 en de B2.
Vorige week was ODIK D1 helemaal in de ban van het aanstaande kampioenschap, maar toen ging het mis door de grote spanning.
Op zaterdag 7 oktober was de herkansing, uit tegen Regio'72 in Vaassen. En die mogelikheid werd met 2 handen gegrepen; er werd met 11-1 gewonnen! Terug in Barneveld werd de ploeg van  Jan Willem van Ede en Bart Evers opgewacht met medailles en een oorkonde, waarna de taart werd aangesneden en limonade werd gedronken. De buit is binnen, gefeliciteerd!


Voor de B2 hing het kampioenschap aan een zijden draadje, want de wedstrijd tegen Spirit B3, op 7 oktober, werd verloren.
Opvallend: ODIK B2 won al zijn wedstrijden, behalve tegen Spirit. En Spirit verloor al zijn wedstrijden, behalve tegen ODIK.... Hoezo rivaliteit??
Net toen de medailles weer zouden worden opgeborgen kwam het bericht binnen dat concurrent Mia B2 ook had verloren, zodat deze ploegen gedeeld kampioen zijn geworden! Dus toen werden de versierselen alsnog uitgereikt en werd de taart uit de koelkast gehaald. Van harte gefeliciteerd allemaal, ook Christianne voor het coachen bij afwezigheid van Manon en Albert.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen